viernes, 11 de junio de 2010

Nouvinguts amb ganes de formar part de la nostra cultura

Cercant per internet articles relacionats amb el català vaig veure aquesta pàgina i amb va cridar molt l’atenció que persones nouvingudes, tinguessin tantes ganes d’endinsar-se en la nostra cultura, ja sigui de la llengua com dels seus costums. És un orgull per a mi trobar-me amb aquest tipus de pàgines on queda patent que no és tothom el que rebutja segons algunes persones “la imposició del català”.


Introducció feta per la mateixa associació.

Veu Pròpia som una associació de nous catalanoparlants, dones i homes de totes les edats que no vàrem tenir el català com a llengua inicial però que l’hem adoptat com a llengua pròpia (sense renunciar ni renegar de res) i el defensem com a llengua de cohesió social i com a llengua comuna de tots els residents als territoris de parla catalana.
El grup local de Terrassa es va crear l’any 2005 i des de aleshores col•laborem amb activitats a favor de la llengua i també en fem de pròpies, i volem convidar a tothom que s’hi senti identificat, a participar d’aquestes activitats i a fer-se soci de Veu Pròpia.


http://www.veupropia.info/

No hay comentarios:

Publicar un comentario